Web Analytics Made Easy - Statcounter

سریال مشهور HBO ناگهان آمازون شوکی را به مخاطبان وارد کرد. آن‌ها اعلام ‌کردند می‌خواهند گران‌ترین سریال تاریخ را بسازند. این سریال همان ارباب حلقه‌هاست.

 به گزارش مشرق، در میان فیلم‌های دنباله‌دار سینمای جهان، «ارباب حلقه‌ها» یکی از مشهورترین و موفق‌ترین‌هاست. سه‌گانه پیتر جکسون به قدری موفق بود که در هر دوره جوایز زیادی از اسکار کسب کرد و هم‌اکنون جزو بهترین فیلم‌های IMDB شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از دو سال پیش و در اوج تولید و پخش فصل پایانی game of thrones ناگهان خبری جذاب در رسانه‌ها پیچید. خبر این بود؛ آمازون سریال ارباب حلقه‌ها را می‌سازد.

این فیلم‌ها براساس رمان  ارباب حلقه‌ها  نوشته  جان رونالد روئل تالکین ساخته شده‌اند. پخش‌کننده سه‌گانه ارباب حلقه‌ها، کمپانی نیولاین سینما بود. پیتر جکسون پس از موفقیت رویایی این مجموعه فیلم سراغ ساخت «هابیت» که در همان دنیا و با فاصله زمانی روایت می‌شد، رفت؛ البته هابیت هیچ‌گاه به موفقیت مجموعه قبلی دست نیافت.
 
بازی تاج و تخت


تقریبا سریال‌بین حرفه‌ای در دنیا وجود ندارد که مجموعه بازی تاج و تخت را ندیده باشد. این سریال توسط HBO تولید شد و در طول چند فصل توانست به یک پدیده در این صنعت تبدیل شود. این سریال به دلایل مختلف مشهور شد. قصه تاریخی و تخیلی، جلوه‌های ویژه باکیفیت، شخصیت‌پردازی عالی، اکشن و... توانست بازی تاج و تخت را به یکی از محبوب‌ترین‌های صنعت سریال‌سازی تبدیل کند. این مجموعه در سال‌های تولید و پخش به ده‌ها جایزه دست یافت و محصولات متعددی با الهام از آن ساخته شدند.
 
رقیب گرانقیمت
اما در اواخر راه سریال مشهور HBO ناگهان آمازون شوکی را به مخاطبان وارد کرد. آن‌ها اعلام ‌کردند می‌خواهند گران‌ترین سریال تاریخ را بسازند. این سریال همان ارباب حلقه‌هاست. سریال ارباب حلقه‌ها، به وقایع پیش از سه‌گانه ارباب حلقه‌ها اثر پیتر جکسون، می‌پردازد. سریال، بازه زمانی ۳،۴۴۱ ساله دوره دوم سرزمین میانی یعنی عصر نومه‌نور را در بر می‌گیرد. فصل اول مجموعه تلویزیونی ارباب حلقه‌ها شامل ۲۰ قسمت خواهد بود و کارگردانی دو اپیزود اول آن را خوان آنتونیو بایونا، کارگردان فیلم‌های«یتیم‌خانه»، «هیولایی فرامی‌خواند» و «دنیای ژوراسیک۲» و نیز سریال «پنی‌دردفول» انجام خواهد داد. در تولید این سریال، عوامل فیلم‌ها و سریال‌های موفق هالیوودی به کار گرفته شده‌اند.
به نوامبر سال 2017 بازمی‌گردیم که رقابت تنگاتنگی بین شبکه نتفلیکس (Netflix) و آمازون (Amazon)  بر سر خرید حقوق ارباب حلقه‌ها به وجود آمده بود و بالاخره آمازون توانست با پرداخت 250 میلیون دلار، تمام حقوق ارباب حلقه‌ها را از آن خود کند و تصمیم بگیرد سریال چند فصلی از رویدادهای سرزمین میانه (Middle - Earth) جی‌آرآر تالکین که در طول عمر خود آن را خلق کرده بود، تولید کند.

بیشتر بخوانید:

سایه سنگین فانتزی‌های امنیتی بر سر «خانه امن»/ چگونه کارگردان در نقش «منجی» ظاهر می‌شود؟!


جنیفر هاتچیسون از نویسندگان سریال‌های «بهتره با ساول تماس بگیری» و «بریکینگ بد»، هلن شنگ، نویسنده «۱۳دلیل برای اینکه...» و «هانیبال»، جاستین دوبل، نویسنده سریال «چیزهای عجیب»، جیسون کیهیل، نویسنده سریال«سوپرانوز»، برایان کاگمن، نویسنده سریال «بازی تاج و تخت»، استفانی فولسوم، نویسنده فیلم «داستان اسباب‌بازی۴» و گلنسی مولینز از نویسندگان این سریال خواهند بود.

عوامل دیگر در پشت صحنه این فیلم شامل کیت هالی به عنوان طراح لباس است که سابقه فعالیت در فیلم «جوخه گانگستر» را دارد و ریک هنریکس به عنوان طراح لباس است اما طراحی صحنه فیلم «جنگ ستارگان» را بر عهده داشته است. جلوه‌های ویژه نیز به جیسون اسمیت سپرده شده که با فیلم «از گور برخاسته» شناخته می‌شود. لیست عوامل این پروژه نشان می‌دهد که ارباب حلقه‌ها یک ابَرپروژه است.


 
نظر پیتر جکسون درباره سریال


آنطور که می‌دانیم جکسون (کارگردان فیلم‌های ارباب حلقه‌ها) به صورت مستقیم در پروژه سریال دخالتی ندارد اما احتمالا به شکلی غیررسمی و دوستانه به تیم سازنده کمک کند. جکسون طی مصاحبه‌ای با سایت بریتانیایی مترو گفت: نظر خاصی راجع به سریال ندارم چون چیزی از آن ندیده‌ام اما فکر می‌کنم آن‌ها [آمازون] برای من و دوستانم چند نسخه از فیلمنامه را ارسال کنند تا با هم مشورتی داشته باشیم. برای تیم سازنده آرزوی موفقیت می‌کنم و اگر کمکی از دست‌مان بربیاید، دریغ نخواهیم کرد؛ در هرحال این کار بزرگی است.
 
اتمام فیلمبرداری فصل نخست


پس از تعویق فیلمبرداری این پروژه در نیوزیلند به واسطه کرونا، عوامل باقی کار را پیش بردند تا اینکه در روزهای اخیر خبر پایان کار فصل نخست منتشر شد. کارگردان سازنده سریال «ارباب حلقه‌ها» از پایان فیلمبرداری آن در نیوزیلند خبر داد. به گزارش مهر به نقل از ایندیپندنت، فیلمبرداری فصل اول سریال «ارباب حلقه‌ها» برای آمازون تی‌وی در نیوزیلند به پایان رسید. تولید این پروژه اوایل امسال آغاز شده بود اما این سریال به دلیل شیوع کرونا مجبور شد تا در حالی که فقط یک ماه از آغاز کار گذشته بود، همه‌چیز را متوقف کند. گروه فیلمبرداری توانستند در سپتامبر به محل فیلمبرداری برگردند و کار را دوباره شروع کنند. جی‌ای بایونا، کارگردان سریال، حالا با انتشار تصویری که سه‌شنبه، ۲۲ دسامبر در اختیار دیگران گذاشته، گفته است که فیلمبرداری این سریال را اوایل این ماه به پایان برده است.

این کارگردان اسپانیایی که برای ساخت فیلم‌هایی چون «غیرممکن» و «یک هیولا صدا می‌زند» شناخته می‌شود، تصویری از پای برهنه‌اش منتشر کرده و نوشته است: هیچ کلامی برای تشکر از این سرزمین فوق‌العاده و مردم عزیزش که پذیرای من در یک سال‌ونیم گذشته بودند ندارم. نمی‌توانم صبر کنم تا دوباره به آنجا برگردم. جد بروفی از بازیگران این سریال هم نوشته است: «انسان به اینجا آمدی و هابیت می‌روی. پیش می‌آید. همیشه از بازگشت تو استقبال خواهد شد.انتظار می‌رود سریال «ارباب حلقه‌ها» سال ۲۰۲۱ در آمازون‌پرایم‌ویدئو در دسترس قرار بگیرد.»

منبع: صبح نو

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا شهید سلیمانی ایندیپندنت سریال بازی تاج و تخت ارباب حلقه ها داستان اسباب بازی 4 شبکه نتفلیکس جنگ ستارگان داستان اسباب بازی4 دنیای ژوراسیک2 بریکینگ بد بازی تاج و تخت ارباب حلقه ها پیتر جکسون فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۱۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: اقدامات نظارتی در زمینه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی مازندران به ویژه دشت هراز به طور مستمر انجام می‌شود و در همین راستا بیش از یک‌ هزار پرونده مرتبط با چاه‌های کشاورزی حوضه آبریز هراز طی کمتر از ۲ هفته تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره‌برداری شد.

سید محمد موسوی با بیان این‌که برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی در مازندران به مرز هشدار رسیده است، افزود: بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز مصارف کشاورزی در مازندران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود که ضرورت نظارت بر چاه‌های استان را بیشتر می‌کند و این نظارت در دشت هراز که بزرگ‌ترین دشت کشت برنج کشور است با توجه به تعداد چاه‌ها با جدیت و دقت انجام می‌شود.

وی افزود: حدود نیمی از برنج تولیدی مازندران در دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز کشت می‌شود و بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز کشاورزان این دشت نیز در حال حاضر باید از چاه‌ها برداشت شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که ۴۴ هزار و ۷۷۶ حلقه چاه مجاز در دشت هراز وجود دارد، گفت: از این تعداد ۴۳ هزار و ۴۲۶ چاه مربوط به تأمین آب بخش کشاورزی است. حدود ۳۳ هزار حلقه چاه نیز در این دشت فاقد پروانه هستند.

به گفته موسوی نیاز آب کشاورزی دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز که محدوده حدفاصل بابلرود تا آلش‌رود را در بر می‌گیرد سالانه یک میلیارد و ۲۶ میلیون متر مکعب است که ۳۵۶ میلیون متر مکعب از این میزان نیاز آبی کشتزار‌های دشت هراز از چاه‌ها و مابقی از منابع آب‌های سطحی تأمین می‌شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اعلان این‌که نظارت بر برداشت آب از چاه‌ها به طور مستمر انجام می‌شود، گفت: به منظور جلوگیری از برداشت بی‌ضابطه از چاه‌ها، رسیدگی به پرونده‌های مربوط به تعیین تکلیف چاه‌های آمل و محمودآباد و بابل با قید فوریت در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای مازندران قرار گرفت که در روز‌های پایانی سال گذشته طی کمتر از ۲ هفته افزون بر یک‌هزار پرونده مربوط به متقاضیان برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی این حوضه آبریز تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره برداری شد.

وی با عنوان این‌که حدود یک هزار چاه کشاورزی در مازندران برای ضابطه‌مند شدن میزان برداشت آب به کنتور حجمی نیز تجهیز شده‌اند، اظهار کرد: ۱۷۰ دستگاه از این یک‌هزار کنتور حجمی روی چاه‌های دشت هراز نصب شده است.

موسوی به ابلاغ شیوه‌نامه توامان مصرف آب و برق به همه شرکت‌های آب منطقه‌ای و توزیع برق استان‌ها از سوی وزارت نیرو در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: طبق این دستورالعمل مشترکانی که مصرف آب مازاد داشته باشند اگر اضافه برداشت‌شان محرز شود، برق‌شان در طول سال محدود و مشترکانی که فاقد پروانه هستند و از برق استفاده می‌کنند مشمول محدودسازی یا تغییر تعرفه برق می‌شوند.

دیگر خبرها

  • رده‌بندی گران‌ترین قراردادهای تاریخ با ورزشکاران
  • «برنارد هیل» درگذشت
  • بازیگر ارباب حلقه‌ها درگذشت
  • بازیگر مطرح تایتانیک درگذشت
  • برنارد هیل درگذشت
  • «برنارد هیل»، شاه «تئودون» ارباب حلقه ها درگذشت
  • درگذشت بازیگر «تایتانیک» و «ارباب حلقه‌ها» در ۷۹ سالگی
  • بازیگر تایتانیک و ارباب حلقه‌ها درگذشت
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • ایران تحت اشغال به روایت تصاویر متفقین / شتاب فوق العاده مرسدس بنز‌ای ام جی ۲۰۲۴ / چگونه روانشناس در مغز ما تغییر ایجاد می‌کند؟ / ترفند فیلمبرداری مخفی با آیفون